Rüyada arkadaşının siyah giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının siyah giydiğini görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yüksek bir makamı olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının siyah giydiğini gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının siyah giydiğini görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin siyah giydiğini görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah mini elbise giymek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, alım gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kazak giydiğini görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin siyah takım elbise giydiğini görmek yanlış kararlar vereceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments