Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, planların tutmayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kalp kırmaya delalet eder.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyü yapılırken görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments