Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek

Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, başarılarının tadına varacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerde gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde olduğunu görmek güzel ameller işleyeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek kederinin dağılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada yerden yüksekte yürümek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerde ağlamak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments