Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, üzüntü yaşamaya, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada yüksek yerde uyumak uzun soluklu bir işe girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde uyumak borçlarının biteceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada bir yerde uyumak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir yerde uyumak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yerde uyumak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Rüyada yerde uyumak verilen kararların geri çekileceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalettir.

Rüyada başka yerde uyumak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments