Rüyada yumurtayı yere atmak

Rüyada yumurtayı yere atmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalettir.

Rüyada yumurtayı yere atmak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Rüyada yumurtayı yere atmak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta atmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtaya tuz atmak aile huzurunuzun bozulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada yumurtayı çöpe atmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada çiğ yumurta atmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yumurta atmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yumurta yerken görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada yumurtayı yere düşürmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments