Rüyada kendini tırmalamak

Rüyada kendini tırmalamak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kendini tırmalamak gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada birini tırmaladığını görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada birini tırmalamak günahlarına tövbe edeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tırmalamak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulur.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek bilgi sahibi olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzü tırmalamak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments