Rüyada kendini sınavda görmek

Rüyada kendini sınavda görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini sınavda gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada sınav birincisi olmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deneme sınavı çözmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sınav sonucu görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavdan sıfır almak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret eder.

Rüyada sınav sonucunu iyi görmek sadaka ya da zekat vereceğine, hakkını savunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınav tercihi yapmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada sınava kazanmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments