Rüyada sınavdan sıfır almak

Rüyada sınavdan sıfır almak böylece işlerini yoluna sokacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan sıfır almak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada sınavda uyuyakalmak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işarettir.

Rüyada sınava hazırlanamamak günahkâr olacağına, üzüntü yaşamaya rivayet etmektedir.

Rüyada sınavın iptal edildiğini görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada sınavı kaçırdığını görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, insanlar tarafından tanınacağına yorulur.

Rüyada matematik sınavı olduğunu görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav notu görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav gitmek hayat içinde çok rahat edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments