Rüyada kendini markette görmek

Rüyada kendini markette görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini markette gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Rüyada markette çalışmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada market açılışı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada markette dolaşmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yeni market görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada marketten alış veriş yapmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, variyetini çoğaltacağına yorulmaktadır.

Rüyada marketten meyve almak uzun bir süre zorluk çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada market alışverişi yaptığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Rüyada markete alışverişe gitmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments