Rüyada yeni market görmek

Rüyada yeni market görmek kısmetlerinin de kapanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalettir.

Rüyada yeni market gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada yeni açılmış market görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni market görmek birçok yeni fikir edinileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada marketten alışveriş yaptığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada market alışverişi yaptığını görmek ekmeğine leke süreceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada market gezmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada marketten ekmek almak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada marketten kola almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada marketten şeker almak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments