Rüyada arkadaşının saçını siyah görmek

Rüyada arkadaşının saçını siyah görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçını siyah gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçını siyah görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını siyah saçlı görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını siyah elbiseli görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını siyah giyinmiş görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments