Rüyada kendini futbol maçında görmek

Rüyada kendini futbol maçında görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işarettir.

Rüyada kendini futbol maçında gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Rüyada futbol maçı oynamak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada futbol maçı izlemek ufkunun açılacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol maçı yapmak büyük bir kazanç elde edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbol maçı seyretmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada futbol maçı görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada futbol maçına gitmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret eder.

Rüyada futbol maçı kazanmak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, idealist kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada futbol maçına hazırlanmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments