Rüyada kendini emmek

Rüyada kendini emmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada kendini emmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Rüyada arkadaşının memesini emmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin göğsünü emmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada süt emdiğini görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi emmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada kendi göğsünü emmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadın memesini emmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işarettir.

Rüyada karısından süt emmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada inekten süt emmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments