Rüyada süt emdiğini görmek

Rüyada süt emdiğini görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada süt emdiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir kadından süt emmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Rüyada anneden süt emmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada kadının memesinden süt emmek çok hayırlı şeylere, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada memeden süt emmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada inekten süt emmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments