Rüyada kendini damatlıkla görmek

Rüyada kendini damatlıkla görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Rüyada kendini damatlıkla gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada damada para takmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil damatlık görmek amacına nail olacağına, tüm sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada gelin damat düğün görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada damadı görmemek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada damatlık giymiş birini görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini damat olarak görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada geli ve damat görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada damadıyla evlenmek rakiplerin geride bırakılacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments