Rüyada kendine altın bilezik takmak

Rüyada kendine altın bilezik takmak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, güveninin artacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada altın burma bilezik takmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Rüyada emanet altın bilezik takmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik bulup takmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yeni yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada büyük altın bilezik takmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik alıp takmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni altın bilezik takmak sorunlarının çözüleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments