Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek bilgilerle donanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek hayattan yana yüzünün güleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek ölümcül hastalıklara işaret, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek zayıflayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek sorunlarının artacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments