Rüyada kendinden büyük birini görmek

Rüyada kendinden büyük birini görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, borçları varsa ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük birini gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle öpüşmek önünün kapanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle sevgili olmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments