Rüyada kendinden bir tane daha görmek

Rüyada kendinden bir tane daha görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, rahatının yerinde olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden bir tane daha gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sosyal yaşamınızı ya da aşk hayatınızı veya özel bir kişiyi dahil edebilirsiniz.

Rüyada kendinden bir tane daha görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret eder.

Rüyada iki tane kendinden görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kendinden iki tane görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini bir daha ölmüş görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin bi daha öldüğünü görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, geçineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments