Rüyada daha önce görmediğin birini görmek

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek alim ve bilge insan olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada daha önce görmediğin birini gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada daha önce görmediği birini görmek işlerin hafifleyeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işarettir.

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına inanılır.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına tabir olunur.

Rüyada daha önce ölmüş birini canlı görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments