Rüyada kendi yüzünü aynada görmek

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü aynada gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü aynada görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada başkasının yüzünü görmek rahat bir işe girileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada aynada yüzünü görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne ayna tutmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments