Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, başarı kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan kan aktığını görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Rüyada memeden kan aktığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments