Rüyada vücudundan irin aktığını görmek

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Rüyada vücudundan irin aktığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek can sıkıntısının sona ereceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet eder.

Rüyada ayağından irin aktığını görmek yeni mekânlara gireceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kolundan irin aktığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden irin aktığını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek çok rahat edeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments