Rüyada kendi nefsini görmek

Rüyada kendi nefsini görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işaret eder.

Rüyada kendi nefsini gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada münker nekir görmek hayatının zaferlerle dolacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehre girmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nescafe almak ticaret sektörüne atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada nehrini görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada nehre bakmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada nehre atmak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi nefsini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehre dalmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments