Rüyada kendi memeden süt sağmak

Rüyada kendi memeden süt sağmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada kendi memeden süt sağmak gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada inek memesinden süt sağmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada memeden süt sağmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi memesinden süt sağmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi memeden süt sağmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada memeden süt sağdığını görmek çok başarılı olacağına, tabiatı kötü olan kişiye rivayet eder.

Rüyada at sütü sağmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments