Rüyada kendi kuşunu görmek

Rüyada kendi kuşunu görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kuşunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada kuşu eliyle tutmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada turna kuşu görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz kuşlar görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuğu kuşu görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, huzur içinde yatacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerinde başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments