Rüyada kendi kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada kendi kızının hamile olduğunu görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hoşgörülü bakış açısıyla, yumuşak griliklerin daha çok kişi için iyi sonuçlar doğurabileceğini unutmayın.

Rüyada bekar kızın hamile görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek çözümlere kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada komşu kızını hamile görmek mutluluk ve huzur bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret eder.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments