Rüyada kendi kanını almak

Rüyada kendi kanını almak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, saygınlık elde edeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kötü karakterli bir kadına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kanını almak gördüyseniz:

  • Sorumsuzca davranan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada hayız kanı görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada kendi adet kanı görmek gönül sızılarının dineceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kendi kızlık kanını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kanı içmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin kanını emmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kurbanlık kanı görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada elindeki kanı yıkamak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hayırlı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendi kanını içmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments