Rüyada kendi kızlık kanını görmek

Rüyada kendi kızlık kanını görmek hayallerinin suya düşeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kızlık kanını gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kızlık kanının aktığını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık kanını görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kendi kızlık kanını görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızlık kanı görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kızlık kanını görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek hastalıkların şifa bulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada kızlık zarı kanı görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments