Rüyada at kanı içmek

Rüyada at kanı içmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, mal mülk sahibi olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada at kanı içmek gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada at kanı içmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet eder.

Rüyada fare kanı içmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada köpek kanı içmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına inanılır.

Rüyada kedi kanı içmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı içmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanını içmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Rüyada kendi kanını içmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ortaklı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının kanını içmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments