Rüyada kendi kakanı temizlemek

Rüyada kendi kakanı temizlemek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kakanı temizlemek gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek kakasini temizlemek bolluk içine olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka yapmak temizlemek ruhen ve bedenen yenileneceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kakanı temizlemek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek kakası temizlemek saygı değer bir konuma çıkacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka temizlediğini görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, malının ve aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kazancın devamlı olacağına delalettir.

Rüyada kaka yapıp temizlemek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments