Rüyada kendi gözünü çıkarmak

Rüyada kendi gözünü çıkarmak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak canının sıkılacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bunalacağına delalettir.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden bir şey çıkarmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü çıkarmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, dış ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak masabaşı bir işe girileceğine, kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments