Rüyada kendi evine taşınmak

Rüyada kendi evine taşınmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi evine taşınmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Rüyada evinden başka eve taşınmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski evine taşınmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada evine başkasının taşındığını görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi evinden taşınmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin evinden taşındığını görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada komşunun evinden taşındığını görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments