Rüyada kendi evinden taşınmak

Rüyada kendi evinden taşınmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, birçok iş teklifi alınacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kendi evinden taşınmak gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Rüyada başkasının evine taşınmak kişinin yaşamının değişeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada evini taşınmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada baba evine taşınmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, imkânlarının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin evinden taşındığını görmek güvensizlik duymaya, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalettir.

Rüyada kendi evinden taşınmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinin taşındığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada eski evine geri taşınmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada eski evine taşındığını görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments