Rüyada çocuğunun boğazını kesmek

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek parasının ve malının da artacağına, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi boğazını kesmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini boğazını kesmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın boğazı kesmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments