Rüyada kendi çocuğunun işediğini görmek

Rüyada kendi çocuğunun işediğini görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, ele geçen kazancın artacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bol rızık elde edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun işediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun işediğini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun eline işediğini görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğun işediğini görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada çocuğun üzerine işediğini görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğun üzerine işediğini görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun üzerime işediğini görmek muradının gerçekleşeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments