Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, işlerin yolunda gideceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kırgınlıkların biteceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada çocuğun işediğini görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun üzerine işediğini görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun işediğini görmek onu alkışlayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine yorulur.

Rüyada çocuğun üzerine işediğini görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun üzerime işediğini görmek muradına eremeyeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun işediğini görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments