Rüyada kapanmaya karar vermek

Rüyada kapanmaya karar vermek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapanmaya karar vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Rüyada kapanmaya karar vermek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine delalettir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, masraflarının azalacağına işarettir.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev almaya karar vermek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada evlenme kararı almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kararmış insan görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments