Rüyada kendi bebeğini kucağında görmek

Rüyada kendi bebeğini kucağında görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, borçları varsa ödeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada kendi bebeğini kucağında gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada kendi kucağında bebek görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada annesinin kucağında bebek görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin kucağında bebek görmek başarılarının düşeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kucağında bebek görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kucağında güzel bebek görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kucağında bebek olduğunu görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kucağında bebek görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments