Rüyada kendi babasıyla evlenmek

Rüyada kendi babasıyla evlenmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, iyi haberler alınacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kendi babasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada babanın başkasıyla evlendiğini görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret eder.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının evlendiğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babasının evlendiğini görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments