Rüyada kendi arabasını kazalı görmek

Rüyada kendi arabasını kazalı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kendi arabasını kazalı gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba kazası atlatmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının araba kazası yaptığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulur.

Rüyada araba kazası olduğunu görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba kaza yapmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işarettir.

Rüyada rüya tabirleri araba kazası görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalettir.

Rüyada araba kazalı görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi arabasını kazalı görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments