Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada trafik kazasında babasının öldüğünü görmek muradına eremeyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın trafik kazasında öldüğünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada babasının trafik kazasında öldüğünü görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada araba kaza görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Rüyada birinin araba kazası yaptığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, düze çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Rüyamda babamla gece yolculuk yapıyoruz arabayı babam sürüyor arabanin kontrolünü kaybediyor sanki uçurumdan aşağı gidermisiz gibi hissediyorum biraz bekliyorum camlardan dışarı bakmaya çalışıyorum hiç bir şey gözükmüyor sonra korkarak uyanıyorum

Ahmet

Rüyada evimizin karşısında durur Ken babamın bizim arabayla kazayapmış bir halde yanıma gelip (ama araba fena hale gelmiş param parça olmuş hani gerçek hayatta yürümesi imkansız bir durum da bir hal)annem de bizi balkondan görüp telaşlanıyor du babam bana kaza yaptım bana bir şey olmadı ben soru yorum ner de gibisinden sonra araba ile evimize geri gidiyoruz bir den.

Arzu

Rüyamda. Ben annem babam birlikte arabadayiz arabayı babam kullanıyor ve kaza yapıyoruz ama hic birimize birsey olmuyor sadece on kapının cam ı kırılıyor yorumlarsaniz sevinirim

Aynur Atasoy

Rüyamda köydeki evimizdeyiz ben ve ablam lise kıyafetlerimizi giymiş okula hazırlanıyoruz babam ve araç sahibi olan bir gençle ise gidiyorlar ben arkalarından bakıyorum balkonda babam aracı kullanıyor ve köşeyi dönünce dereye uçuyor aracın ön kısmi pert ama babamlara birşey olmuyor ben panik oluyorum ve tahmin etmiştim diyorum ama şükrediyoruz tabiki babam araçta çıkarken ağlıyor yorumlarsanız sevinirim