Rüyada kelebek tokası görmek

Rüyada kelebek tokası görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek tokası gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Rüyada kelebek tokası görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, stres içinde günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kelebekli toka görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek toka görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk toka görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah saç tokası görmek aksiliklerin aşılacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada saç tokası toplamak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tokalaşıp öpmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tel toka toplamak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments