Rüyada kel kalmak

Rüyada kel kalmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kel kalmak gördüyseniz:

  • Size ün kazandırabilecek, imajınızı güçlendirecek veya talihinizi arttıracak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada yarı kel kalmak harcama gücünün artacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak işinden ve ekmeğinden olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçın dökülmesi kel kalmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kel kalmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine inanılır.

Rüyada kocayı kel görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kel olduğu görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada başının kel olduğunu görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments