Rüyada duvarın kabardığını görmek

Rüyada duvarın kabardığını görmek işinin başına geçeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarın kabardığını gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada duvarın kabardığını görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada duvarların kabardığını görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalettir.

Rüyada denizin kabardığını görmek iyi haberler alınacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizlerin kabardığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, afiyette ve keyifte olacağına yorulur.

Rüyada hamurun kabardığını görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kekin kabardığını görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunun kabardığını görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kabardığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments