Rüyada kediyi yanarken görmek

Rüyada kediyi yanarken görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi yanarken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada kediyi yanarken görmek kişinin her daim iyi anılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kedi görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sonunda mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yanan insan görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evini yanarken görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini yanarken görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan kol görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yanan bir eşya görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments