Rüyada ölümden kurtarmak

Rüyada ölümden kurtarmak zorlukların giderileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, gelirinin sürekli olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini ölümden kurtarmak kara kara düşünür olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kardeşini ölümden kurtarmak başarısızlığa düşeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölümden kurtarmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, o masumların bedduasını alacağına alamet eder.

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments