Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, iyi konumlara geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Rüyada boklu suda yüzmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpüklü suda yüzmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada evde suda yüzmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada balık dolu suda yüzmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments