Rüyada kedi yavrusunun öldüğünü görmek

Rüyada kedi yavrusunun öldüğünü görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, gülmeye hasret kalacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada yavru kediyi öldürmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kedi yavrusunun öldüğünü görmek kısmetinin bollaşacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalettir.

Rüyada yavru kedinin öldüğünü görmek yüksek mevkilere getirileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulur.

Rüyada yavru kedi öldürdüğünü görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada yavru kediyi öldürdüğünü görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusunu öldürmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi öldürmek onun yolundan ayrılmayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments