Rüyada yavru kedi öldürdüğünü görmek

Rüyada yavru kedi öldürdüğünü görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, gönül sızılarının dineceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Rüyada yavru kedi öldürdüğünü görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunun öldüğünü görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi öldürmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, işlerin düze çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yavru kediyi öldürmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yavru kedinin öldüğünü görmek daha çok dünya malı edineceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu öldürmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Rüyada kedi yavrusu öldürmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments